Makine Öğrenmesi Algoritmasını Kullanarak IoT'de Hello Flood Saldırısının Önlenmesine Yönelik Yeni Bir Yaklaşım Makalesi Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen ve Arş. Gör. Mehmet Ali Barışkan'ın makalesi yayımlandı.

Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Serkan Gönen’in Bilgisayar Mühendisliği Mezun Birkan Alhan ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz Araştırma Görevlisi Mehmet Ali Barışkan ile birlikte yazdığı  Makine Öğrenmesi Algoritmasını Kullanarak IoT'de Hello Flood Saldırısının Önlenmesine Yönelik Yeni Bir Yaklaşım isimli makalesi, El-Cezeri isimli Scopus dizinli dergide yayımlanmıştır.. Hocalarımıza yeni yayınlarında başarılar diliyoruz.